12.02.2019
Luomukokki-kilpailun semifinalistit valittu
Luomukokki-kilpailun semifinalistit on valittu. Kilpailu järjestetään Fastfood & Cafe & Ravintola –messuilla Helsingissä 6.-7.3.2019. Kilpailun tavoitteena on lisätä keittiöammattilaisten tietämystä kestävästä gastronomiasta ja luomusta.
Luomukokki-kilpailun semifinaaliin valittiin reseptikilpailun perusteella kuusi keittiömestaria:
Simo Harrivaara, Ventuno, Helsinki
Markus Kaihola, Sahanlahti Resort, Puumala
Mikko Lahtinen, Hotelli Punkaharju, Punkaharju
Niko Pirtinsola, ScandicTampere Station, Tampere
Alfred Tallberg, Suomen suurlähetystö, Oslo
Turo Väärti, Ravintola Muru, Helsinki
19.01.2021
Luomu tukee POKEn kestävän kehityksen arvoja
22.12.2020
Maistuvaa joulua!
21.12.2020