LuomuA ravintola

Luomua ravintola - hakupalvelusta löydät näppärästi luomua tarjoavan ravintolan tai ruokapalvelun. Hakupalvelun tuloksena saat Luomua-ravintolan yhteystiedot, linkin ravintolan omille sivuille sekä karttanäkymän ravintolan sijainnista. Hakutuloksessa eniten luomua tarjoava ravintola on aina ensimmäisenä.

Luomua-tähtiä

Luomua ravintola -hakupalvelusta löytyvät ruokapalvelut etenevät kuusiportaisessa luomuohjelmassa sen mukaan, kuinka paljon niissä käytetään luomua. Mitä enemmän ravintolalla on Luomua-tähtiä, sitä enemmän siellä käytetään luomutuotteita. Tunnistat Luomua-ravintolan tähtilogosta, joka löytyy luomuohjelmaan kuulusta ruokailupaikasta.

 ravintolassa käytetään paljon tai niin paljon luomutuotteita kuin mahdollista

       ravintolassa käytetään melko paljon luomutuotteita säännöllisesti

             ravintolassa käytetään jonkin verran luomutuotteita säännöllisesti

Löysitkö etsimäsi?

kaikissa Suomen ravintoloissa ja ruokapalveluissa käytetään luomutuotteita vähintään joskus. Ravintola tai ruokapalvelu ei kuitenkaan aina kerro käyttävänsä luomutuotteita. Kaikki luomua tarjoavat ravintolat eivät vielä kuulu ohjelmaan, minkä vuoksi ne eivät löydy hakupalvelusta. Luomua ravintola -luomuohjelma on ammattikeittiöille suunnattu palvelu, jonka avulla ravintolat ja ruokapalvelut voivat lisätä luomutuotteiden käyttöä asteittain ja viestiä siitä asiakkailleen luotettavasti. Hakupalvelusta löytyy jo lähes 2500 ruokailupaikkaa.

Jos suosikkiravintolassasi käytetään luomutuotteita, ja se ei vielä löydy Luomua-ravintola hakupalvelusta, niin vinkkaa siitä heille ja muutkin asiakkaat löytävät sen.

#TasteLuomu

juttusarja esittelee Luomua ravintola -hakupalvelusta löytyvien ruokapalveluiden toimintaa ja suhdetta luomuun. Tutustu tarinoihin ja ruokapalveluihin.