UUSI! Zum Beispiel lumoaa luovuudella ja luomulla

TeaHouse of Wehmais kruunaa tee-elämyksen luomulla

Puukarin Pysäkillä nautitaan luonnonrauhaa ja karjalaista luomuruokaa

Tampere-talossa luomua vastuullisuuden vuoksi

Luomuporkkanaraaste kerää kehuja Helsingin Steinerkoulussa

Vegaaninen ja luomu ovat Espresso Edgen valttikortitDet veganska och det ekologiska är Espresso Edges trumfkort

Keittiömestarin kalareissu sai Ravintola C:n suosimaan luomua

Mikkelissä halutaan tarjota lähiluomua

Luomu on osa matkailuelämystä Majatalo Boxissa

Nuorisokeskus Marttinen: Keittiöfilosofiana luomu-, sesonki- ja lähituotteet

Oppilasravintola Timjami: Luomua, mitäpä muuta!

Ravintola LEO: Hyvää makua ja laatua ympäristön ehdoilla

Kallio-Kuninkala: Luomua helppo saada ja käyttää

Muuramen ruokapalvelut: Päättäjät! Laatikaa selkeät strategiat luomulle ja vaatikaa niiden toteuttamista

Eckerö Line: Luomusta positiivista palautetta

Savon Catering: Pieniä tekoja - isoja vaikutuksia

Vaasan steinerpäiväkoti Tiitiäinen: Luomua lapsille suurella sydämellä

Seinäjoen amk: Luomu tutuksi tulevaisuuden ammattilaisille

ISS Ruokailupalvelut: Luomuosaaminen näkyväksi

Härmän Rati: Tätä ei kukaan pysty matkimaan

Ravintola Kummisetä: Luomutuotteiden jatkuva saatavuus ehdottoman tärkeää

Marjatta-koulu: Luomu tukee lasten kasvua parhaiten

Lappeenrannan steinerkoulu: Luomun käytön ammattilaisia

Salon ravitsemis- ja puhtaanapitopalvelut: Salossa tarjotaan lähiluomua

Lapin koulutuskeskus REDU: Luomua asiakkaiden toiveesta

Kylpylähotelli Sani: Luomussa parempi maku, laatu ja positiivinen imago  

Ahlman ammatti- ja aikuisopisto: Luomu lisää ammattiylpeyttä

#TasteLuomu -juttusarjassa tutustutaan tarkemmin Luomua ravintoloihin ja ruokapalveluihin. Kaikki Luomua ravintola -hakupalvelussa mukana olevat toimipaikat ovat erilaisia ja palvelevat asiakkaita omalla tyylillään. Luomun käyttömäärät vaihtelevat suuresti. On niin sanottuja luomun ”hevijuusereita”, joilla luomuosuus on jopa 99 % ja sitten on niitä, jotka ovat vasta löytäneet ensimmäiset luomutuotteet ruokalistoille. Yhteistä kaikille on halu ja intohimo lisätä luomutuotteiden käyttöä. Luomu valitaan asiakkaiden lautaselle paremman maun ja laadun, eettisyyden sekä ympäristön hyvinvoinnin edistämisen vuoksi. Luomun käyttö on myös tärkeä osa ammattikeittiöiden vastuullisia toimintoja.