Kerro luomun käytöstä luotettavasti!
Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme, miten helposti saat luomun käytöstä kertovan Luomua-tähtimerkin.
Luomun kysyntä kasvaa!
Kuluttajat, eli ravintoloiden asiakkaat haluavat yhä useammin vastuullisista raaka-aineista valmistettua ruokaa. Jo joka kolmas suomalainen käyttää luomua vähintään viikoittain. Yhä useampi myös toivoo, että ammattikeittiöt tarjoaisivat luomua asiakkailleen. Noin 60 % kuluttajista pitää erittäin tai melko tärkeänä, että luomua on tarjolla päiväkodeissa, kouluissa ja ravintoloissa. Yli puolet kuluttajista pitää luomun tarjoamista tärkeänä myös työpaikkaruokailussa.
Luomun kuluttajabarometri 2019, Pro Luomu ry
Portaat luomuun
Liittymällä mukaan ohjelmaan
Saat
- NÄKYVYYTTÄ
- KILPAILUVALTIN
- TYÖKALUN OIVA-TARKASTUKSIIN
- LUOTETTAVUUTTA LUOMUVIESTINTÄÄN
- TIETOA LUOMUSTA JA LUOMUN SAATAVUUDESTA
- TUNNUSTUSTA OSAAMISELLE
Ohjelma tarkoitettu kaikenkokoisille yksityisille ja julkisille ruokapalveluille, jotka haluavat lisätä luomutuotteiden käyttöä osana kestävän kehityksen mukaista toimintaansa. Lue lisää ohjelman toiminnasta.