UUTTA "TWISTIÄ" KASVISRUOKAAN!
Syksyn 2016 aikana järjestetään kasvisruokakoulutuksia, joissa tutustutaan luomutuotteisiin, alueellisiin toimijoihi sekä kasvisruokailun ja kylmäleivonnan etuihin.
Reseptiikkaa koulutukseen kehittää Finlandia-talon keittiömestari Mika Heiskanen.
Mika on mukana myös kouluttamassa.
Koulutus on maksuton. Koulutus on iltapäivällä klo 12 – 16.
Koulutukseen mahtuu mukaan 20 henkilöä (koulutus järjestetään, jos osallistujia väh. 10)
Koulutukset järjestää EkoCentrian Luomutarjonnan monipuolistaminen ja lisääminen ammattikeittiöissä -hanke, jota rahoittaa MMM/Mavi.
Koulutuksien päivämäärät ja paikkakunnat
31.8. Tampere, Ahlman ammattiopisto
13.10. Joensuu, Pkky, Niskalan opetuskeittiö
1.11. Seinäjoki, Seinäjoen amk, Frami E, opetusravintola Prikka
2.11. Kokkola, Keski-Pohjanmaan ammattiopisto
Voit jo nyt ilmoittautua mukaan reetta.toivanen@sakky.fi
Lisätietoja täältä tai Anu Arolaakso, p. 044 785 4048 anu.arolaakso(at)sakky.fi