Ensimmäinen S-ryhmän ravintola mukaan ohjelmaan!
Mustakari ensimmäisenä a la carté ravintolana Kokkolasta mukaan Portaat luomuun-ohjelmaan!
Kesäravintola Mustakari on liittynyt Portaat luomuun -ohjelmaan ensimmäisenä a la carté -ravintolana Kokkolassa.
Portaat luomuun ohjelman tavoitteena on kannustaa ammattikeittiöitä lisäämään luomutuotteiden käyttöä sekä huomioimaan kestävä kehitys toiminnassaan. Ohjelmassa on kuusi tasoa, joita etenemällä luomutuotteiden käyttöä lisätään. Kesäravintola Mustakari on tasolla kolme jolloin keittiössämme käytetään vähintään neljää merkittävää luomu raaka-ainetta pysyvästi ja muita luomutuotteita mahdollisuuksien mukaan.
Samaan aikaan Portaat Luomuun ohjelmaan on liittynyt myös Original Sokos Hotel Kaarle. Kaarlen aamiaisella sitoudutaan luomutuotteiden käyttöön ja Kaarle on samalla koko Suomessa ensimmäinen Sokos Hotelli, joka hankkeeseen on lähtenyt mukaan.
Kesäravintola Mustakari on jo pitkään toiminnassaan suosinut paikallisia tuotteita ja jopa niinkin konkreettista lähiruokaa, että osa annoksien raaka-aineista ja kukkakoristeista kasvatetaan omassa kasvihuoneessa.
Ruuan laatu, kotimaisuus ja puhtaus on meille sydämen asia!