Elintarviketietoasetuksen muutokset tutuksi -koulutusta Turussa 26.5.2015
Kutsu koulutuspäivään 26.5.2015
Aika: klo 10 - 15.00 Turku
Paikka: Lemminkäisenkatu 14-18 A 2. kerros, Turku
Kouluttajana elintarviketietoasetuksen sekä luomulainsäädännön asiantuntija Jaana Elo
Tule kuulemaan 1.4.2015 voimaan tulleen elintarviketietoasetuksen muutoksista, luomun ja kotimaisten kasviproteiinituotteiden käytöstä ammattikeittiöissä sekä ruokahävikin tehokkaasta vähentämisestä.
Päivän aikana on myös mahdollisuus tutustua paikalliseen lähiruokatarjontaan, kuten kasviproteiinituotteisiin (härkäpapu, hernerouhe, hamppu ja kvinoa).
Koulutuspäivän ohjelma
1. Tervetuloa, Anu Arolaakso, Portaat luomuun -hankepäällikkö
2. Miten EU:n kuluttajainformaatioasetus ja 1.4.2015 voimaan astuva kansallinen elintarviketietoasetus vaikuttavat ammattikeittiöiden arkeen ja elintarviketietojen ilmoittamiseen asiakkaalle? Jaana Elo, KoKo-palvelut
3. Luomun oikeaksi tunnistaminen; asiakirjaselvitykset ja valvonta ammattikeittiöissä, Jaana Elo, KoKo-palvelut
4. Luomuviestintä ruokalistoilla ja markkinoinnissa, Jaana Elo, KoKo-palvelut
5. Kasviproteiinista voimaa, Sanna Vähämiko ja Mervi Louhivaara, LounaFood, Brahea-keskus
6. Vähemmän jätettä, enemmän kiertoa – VäKi pilotti Johanna Mattila ja Leena Erälinna, LounaFood, Brahea-keskus
SITOVAT ILMOITTAUTUMISET KE 20.5. MENNESSÄ osoitteeseen reetta.toivanen@sakky.fi.
Ilmoittautumisen yhteydessä kerro organisaatio/ravintola, osallistujien määrä, nimet sekä laskutustiedot ja erityisruokavaliot.
Koulutuksen hinta Portaat luomuun -ohjelmassa mukana oleville toimijoille 40 e/hlö +alv. Muille 75 e/hlö +alv. Hinta sisältää koulutuspäivän ohjelman sekä kahvin ja kahvileivän.
Mukaan mahtuu 30 ensimmäisenä ilmoittautunutta.
Laskutamme osallistujilta koulutuspäivän hinnan ilmoittautumisten mukaisesti. Osallistumismaksua ei palauteta.
Tilaisuuden järjestävät Portaat luomuun -ohjelma/EkoCentria ja Turun yliopiston Brahea-keskus