Ruokaväärennökset ja luomun luotettavuus? –luento ti 3.3. klo 9.00–10.00
Ruokaväärennöksestä on kyse silloin, jos tuote sisältää muuta, kuin mitä sen väitetään olevan. Ruokaväärennöksistä puhutaan myös, jos kauppa myy esimerkiksi luomuna sellaisia tuotteita, jotka eivät ole luomua. Onko suomalainen luomu suojassa ruokaväärennöksiltä? Aiheesta luennoi erikoissuunnittelija, ETM Marjo Särkkä-Tirkkonen, Helsingin yliopiston Ruralia-instituutista. Luento on Luomuinstituutin Tutkittua tietoa luomusta –luentosarjaa.
Aika: ti 3.3. klo 9.00–10.00 luento ja keskustelu
Paikka: Mikkelin yliopistokeskus, Lönnrotinkatu 7 (Cultiva), neuvotteluhuone 1003 TAI verkko-osallistuminen
Verkko-osallistuminen: Luennolle voi osallistua myös verkon kautta Luomuinstituutin verkkokokoushuoneessa, valitse ”Enter as a Guest”.
Luento tallennetaan ja luentoesitys sekä -video ovat katsottavissa luennon jälkeen Luomuinstituutin verkkosivuilta. Ohjeet verkkokokoukseen osallistumiseen ja luentomateriaalit löytyvät Luomuinstituutin kotisivuilta, www.luomuinstituutti.fi -> Tutkittua tietoa luomusta –luennot.
Tutkittua tietoa luomusta –luennot jatkuvat koko kevään joka toinen tiistai 28.4. saakka. Tutustu koko luentosarjan ohjelmaan: www.luomuinstituutti.fi Luennot ovat kaikille avoimia, eikä niille tarvitse ilmoittautua ennakkoon.
HUOM. Seuraava Tutkittua tietoa luomusta -luento ”Suomalaisten metsämarjojen merkitys terveydelle ja hyvinvoinnille: anti-infektiiviset vaikutukset” pidetään poikkeuksellisesti ti 24.3., ei 17.3. kuten alkuperäisessä ohjelmassa.
Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!
------
Heli Peltola
Viestintäsuunnittelija
Helsingin yliopisto
Luomuinstituutti
Lönnrotinkatu 7
50100 MIKKELI
puh. +358 445 906 834
heli.peltola@helsinki.fi
www.luomuinstituutti.fi
www.facebook.com/luomuinstituutti