27.08.2012
Työpaikkalounaalla halutaan lähi-, luomu- ja kasvisruokaa
Paikallisesti tuotettu ja sesonginmukainen ruoka kiinnostaa suomalaisia työpaikkaruokailijoita. Myös kasvis- ja luomuruuan kysyntä on kasvussa. Samanlaisia trendejä on nähtävissä myös Ruotsissa ja Tanskassa, osoittaa tuore selvitys.
Noin 60 - 70 prosenttia henkilöstöravintoloiden asiakkaista haluaa tietää ruuan alkuperän. Useimmille riittää kuitenkin tieto, että ruoka on kotimaista alkuperää. Pohjoismaisia lounastottumuksia on selvittänyt ruokapalveluyritys Fazer Food Services.
Lähde: Ruokatiedon uutiset
Lue koko uutinen Ruokatiedon sivuilta
19.01.2021
Luomu tukee POKEn kestävän kehityksen arvoja
22.12.2020
Maistuvaa joulua!
21.12.2020